Jedna od prvih ponuda na sajtu cheappropertyeu koja i te kako privlači pažnju jeste oglas za prodaju stana sa dve spavaće sobe u okviru pravog francuskog zamka koji izgleda kao iz bajke.

U oglasu je navedeno da nekretnina spaja istorijsku eleganciju u zadivljujućem stanu sa 2 spavaće sobe i jednim kupatilom koji se nalazi u okviru velikog zamka.

Sa 74 kvadrata, ova rezidencija ima prostrani dnevni boravak sa kaminom, dobro opremljenu kuhinju i, kako je navedeno, elegantno kupatilo.

Na sajtu je uz ponudu dodato da ćete ukoliko se odlučite za ovu opciju, uživati u pogodnostima zajedničkih sadržaja, uključujući bazen, teniski teren i park.

"Samo kratka šetnja do golf terena ili okolnih lokalnih prodavnica, učiniće vaš život mirnim i idiličnim i to u srcu gradića Šerve", stoji u oglasu.

De Sevr (fr. Deux-Sèvres) departman je u zapadnoj Francuskoj.

Pripada regionu Nova Akvitanija, a glavni grad departmana je Nior. Departman De Sevr je označen rednim brojem 79 i njegova površina iznosi nepunih 6 hiljada km².

Prema podacima iz 2010. godine u departmanu De Sevr je živelo 369.270 stanovnika, a gustina naseljenosti bila je 62 stanovnika po km².

Ovaj departman je administrativno podeljen na 3 okruga, 33 kantona i 305 opština.

Francuska jedna od najposećenijih zemalja na svetu

Inače, Francuska je jedna od najposećenijih zemalja na svetu.

Posetilac se divi prirodi Francuske
Youtube printscreen/Top 25 Places To Visit in France - Travel Guide Posetilac se divi prirodi Francuske

Ova prelepa zemlja ima mnogo toga da ponudi, od svoje bogate kulture do istorije, a tu su i neke od najboljih namirnica na svetu koje ćete ikada probati.

Zemlja delikatesa, kao što su sirevi, puževi, grožđe ili penušava vina... Francuska kuhinja je prosto jedna od najpopularnijih na svetu.

Ona spaja tradicionalne francuske tehnike kuvanja sa modernom gastronomskom i poznata je po upotrebi svežih sastojaka i lekovitog bilja, začina i sosova.

Sirevi
Andia / Alamy / Alamy / Profimedia 

Nije ni čudo što toliko ljudi putuje u Francusku svake godine. Ne čudi ni što mnogi žele baš ovu zemlju za svoj dom, a postoje mnogi razlozi zbog kojih Francusku nije teško voleti.

(M.A./EUpravo zato)