Konfindustrija Srbija, Udruženje italijanskih industrijalaca u Srbiji, uz institucionalnu podršku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), i u saradnji sa partnerima: Banca Intesa, Deloitte, Bureau Veritas, Advokatska kancelarija Sekulović, Business Intelligence Institute i SIAD Group, organizuje svečano predstavljanje ESG Lab-a,

ESG Lab je inicijativa kreirana sa ciljem da pomogne malim i srednjim preduzećima da postignu održive poslovne prakse i ispune regulatorne i tržišne zahteve u oblasti ESG-a.Na događaju koji se održava 16. aprila biće predstavljeni koncept i značaj inicijative "ESG Lab".

To podrazumeva seminare koji su otvoreni za sve kompanije zainteresovane da se informišu o ESG praksi i njenom uticaju na poslovanje i personalizovane kurseve koji imaju za cilj da podrže kompanije u izradi i implementaciji održivih i finansijski isplativih projekata.

Ovom prilikom možete se informisati iz prve ruke kako "ESG Lab" može da podrži i pomogne  kompanijama u primeni ESG standarda i omogući im da održe tržišta i klijente koje su već stekli. 

Šta su ESG standardi?

ESG je skup standarda koji usmeravaju korporativne politike kako bi bile u skladu sa konceptima održivog razvoja u oblastima životne sredine, društvene odgovornosti i korporativnog upravljanja.

Takođe, kompanije mogu doći do važnih saznanja o tome kako da uključe održivost u svoje dugoročno poslovanje.

Agenda događaja je dostupna na ovom  LINKU, a prijave se vrše putem mejla: office@confindustria.rs

(M.A./EUpravo zato)