Osim konkursa za StarTech do 50.000 USD bespovratne pomoći,  ove godine uveden je i konkurs za Program ubrzanog razvoja koji obuhvata obuke i mentorstvo, kao i podršku u izradi i plasiranju materijala koji naše inovatore treba da predstave u najboljem svetlu potencijalnim investitorima, a njihove proizvode stranim tržištima.

Ovo uključuje i mogućnost učešća na događajima za povezivanje startapa i investitora i na međunarodnim sajmovima i izložbama.

Konkurs je deo šireg projekta kompanije Philip Morris, ukupno vrednog 8 miliona evra.  Sprovodi ga NALED uz podršku Vlade Republike Srbije.

Program ima za cilj ubrzanog privrednog rasta i transformacije naše ekonomije u digitalnu, izvozno orijentisanu koja je zasnovana na znanju i inovacijama.

Rok za prijave je 31. maj ove godine.

Detaljne informacije o programu, svim uslovima i neophodnoj dokumentaciji za učešće, možete naći na stranici www.startech.org.rs.

Ukoliko vam zatreba neka dodatna informacija možete se obratiti kontakt centru - info@startech.org.rs ili putem telefona na broj0800 000020.

(M.A./EUpravo zato/ eKapija)