Počela je prodaja karata za dnevni voz koji saobraća od Novog Sada do Bara i obratno. On će sa radom početi 14. juna, a biće u funkciji do 15. septembra. Voz 1131 iz Novog Sada polazi u 8.20 časova, a u Baru je u 20.37 časova. Takođe, iz Bara voz polazi u devet časova ujutru, a u Novom Sadu je u 20.28 sati.

Ovaj voz će saobraćati od 15. juna do 16. septembra.

"Saobraćaj dnevnog barskog voza je organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje. Na relaciji Novi Sad-Bijelo Polje, putnici će se prevoziti novim Štadler vozom, a na relaciji Bijelo Polje-Bar, vozom koji u svom sastavu ima putnička kola sa sedištima. Imajući u vidu da je saobraćaj voza organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje, putnicima koji uz voznu kartu kupe rezervaciju mesta u iznosu od 3 evra, rezervisana su i mesta za sedenje od stanice Bijelo Polje", navode u "Srbijavozu", prenosi 021.

Cena vozne karte na relaciji Novi Sad - Bar je 23,80 evra, dok je na relaciji Beograd centar - Bar 21 evro. Rezervacija mesta za sedenje iznosi tri evra.

Ovo znači da možete da uštedite novac ako odlučite da putujete vozom, nasuprot autobusa. Prema sajtu Getbybus, od Beograda do Bara postoje dve autobuske linije dnevno, od kojih jedna polazi u 20 i 15 i u Bar stiže 7 i 10 ujutru, a druga kreće u 23 časova a u bar stiže u 9 sati ujutru. Cene su za prvi 4.160 dinara a za drugi 3.850.

(JA/EUpravo zato/021)