Kroz važnu inicijativu usmerenu na jačanje ekonomske sigurnosti žena kroz podršku ženskim privrednim komorama i poslovnim udruženjima, projekat ima za cilj osnaživanje i proširenje baze Udruženja poslovnih žena Srbije, posebno fokusirajući se na (mlade) preduzetnice koje se bave digitalnim poslovanjem, uz potpunu modernizaciju udruženja.

Ključna vrednost e-UPŽ inicijative je da digitalnim preduzetnicama i svim ženama koje posluju u ovom domenu, obezbedi neophodnu podršku, vođstvo i mentorstvo, od strane iskusnijih poslovnih žena kao i šire mreže, pomažući im pritom da razviju i prošire svoje biznise. Od umrežavanja sa drugim preduzetnicama i razmene iskustava do pristupa ekskluzivnim informacijama i edukacijama, e-UPŽ je posvećen osnaživanju, povezivanju i razvoju digitalnih preduzetnica.

e-UPŽ ima za cilj da doprinese razvoju savremenih digitalnih strategija, stvarajući snažnu zajednicu koja podstiče rast i razvoj, ne samo poslovanja, već i pojedinačnih članica.

Ukoliko želite da budete informisani o aktivnostima  Udruženja  kroz pomenutu inicijativu potrebno je popuniti e-UPŽ kontakt formu koja se nalazi na sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije https://poslovnezene.org.rs/e-upz/ .