Najavljujemo Ambipak konferenciju 2024: Ambalaža u svetu koji se menja

Konferencija "Ambalaža u svetu koji se menja" - ključne teme prilagođavanje ambalaže globalnim trendovima održivosti, tehnološkom razvoju i ekološkim izazovima.

Ambipak

Ambipak Konferencija 2024, centralni godišnji događaj posvećen ambalažnoj industriji, održaće se 11. oktobra u 2024. godine u Beogradu. Pod nazivom "Ambalaža u svetu koji se menja", ova konferencija će okupiti vodeće stručnjake, proizvođače, kreatore politika i ljubitelje održivosti kako bi razmatrali ključna pitanja i izazove sa kojima se industrija suočava u doba velikih promena.

Ova jedinstvena konferencija, u organizaciji portala specijalizovanog za oblast ambalaže i pakovanja, Ambipak magazina, organizovana uz institucionalnu podršku Privredne komore Srbije, okuplja vodeće stručnjake iz industrije ambalaže i predstavnike kompanija velikih korisnika ambalaže, kako bi diskutovali o aktuelnim temama i izazovima u lancu proizvodne, upotrebe i zbrinjavanja ambalaže.

Konferencija će obuhvatiti tri panela sa više od 20 učesnika, uključujući predstavnike institucija i kompanija kao što su Smurfit Westrock, TOMRA Systems, Ekostar Pak, Beohemija, Coca-ola HBC Srbija, Lidl Srbija, Alijansa za cirkularna pakovanja i mnoge druge.

Ključne teme će biti prilagođavanje ambalaže globalnim trendovima održivosti, tehnološkom razvoju i ekološkim izazovima poput uloge ambalaže u smanjenju otpada, održivog razvoja, zdravstvene bezbednosti hrane…

Program konferencije počinje registracijom i networkingom u 9:00, nakon čega sledi otvaranje i keynote govor predstavnika generalnog partnera, kompanije Smurfit Westrock. Prvi panel će se fokusirati na prilagođavanje ambalaže globalnim trendovima, dok će drugi i treći panel obraditi teme odgovornog poslovanja, ekologije, CSR-a ESG-a…

Kako da se registrujete?

Registracija za konferenciju je besplatna, ali je broj mesta ograničen. Zainteresovani se mogu prijaviti putem zvaničnog sajta Ambipak magazina. Međutim, budite unapred spremni da je broj posetilaca već popunjen te očekujte konačnu potvrdu od organizatora.

Za one koji ne budu u mogućnosti da prisustvuje a ne žele da propuste događaj, konferenciju će moći pratiti online preko YouTube kanala Ambipak magazina, bez potrebe za registracijom.

Organizatori ističu da je konferencija osmišljena da inspiriše i informiše sve koji se bave ili su zainteresovani za ambalažnu industriju, od dizajnera i proizvođača do onih koji rade na unapređenju propisa i standarda.

(EUpravo zato)