Mi smo uživali, a sada 'vodimo' i vas! Vina i hrana zbog kojih se vredi uputiti u NEMAČKU TOSKANU
Reaguj
Komentariši
1 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Zwiebelkuchen
2 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Riblja supa
3 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Veganske pljeskavice sa prilogom od povrća
4 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Losos i rižoto sa povrćem i sirom
5 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Njoke od bundeve sa povrćem i sirom
6 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Rolat od krompira i spanaća
7 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Saumagen
8 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Jedan od specijaliteta nemačke kuhinje
9 / 9
EUpravo zato/Milena Antonijević
EUpravo zato/Milena Antonijević Flammkuchen
Reaguj
Komentariši